Verhuur van praktijkruimtes

Praktijkruimte verhuur in ons gezondheidscentrum in Amsterdam: comfortabele ruimtes voor diverse doeleinden

Praktijkruimte en oefenzaal

Ontdek de mogelijkheden van de kamerverhuur in onze praktijk, waar we over vier comfortabele kamers beschikken in combinatie met onze centrale oefenruimte.

De ruime oefenruimte is geschikt voor het geven van workshops en trainingen aan (kleine) groepen. Als er behoefte is aan een PowerPoint-presentatie, dient u zelf voor een beamer te zorgen. Het gebruik van Wifi is inbegrepen.

Wilt u onze praktijkruimte huren voor een yogales, meditatie of mindfulness? Hierbij heeft het de beste uitwerking dit in de avonduren of het weekend te doen. Dit in verband met de andere disciplines die op werkdagen gebruik maken van de verschillende ruimtes. In overleg kunnen materialen, waaronder matten, bolsters, dekentjes, riemen en blokken voor 12 personen, ter beschikking worden gesteld.

Tarieven

De prijs van het huren van de studio is op aanvraag en wordt bepaald op basis van het doel en de frequentie van gebruik.

Faciliteiten

Onze werkruimtes en de studio/oefenruimte zijn ingericht met rustgevend design en sfeervolle verlichting. Voorzieningen in de studio en praktijk zijn onder andere:

  • Keuken met koffie- en theefaciliteiten
  • Toilet
  • Rolstoeltoegankelijk
  • WiFi

Contact

Als u interesse heeft in het huren van een behandelruimte in Amsterdam, neem dan contact met ons op via p.huiberts@fysiotherapie.com of bel met nummer 020 686 6723 voor meer informatie. We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ruimtebehoeften! Dit zou ook bij een van onze andere locaties tot de mogelijkheden behoren.